A2 CNN

A2 CNN

Vea A2 CNN TV en línea desde Albania TV sin televisión por cable o satélite.
Ya no necesita una suscripción de televisión por cable para ver. Ahora puede utilizar nuestro flujo de servicio sin tener televisión por cable o suscripción satelital. ¡Incluso puedes mirar en tu televisor! Esta es la mejor manera de ver televisión en línea.

Mira A2 CNN TV en vivo en línea gratis

 Publicado en March 21, 2019, y última modificación en 3 months ago.

9
2 usuarios
51
41
30
20
10

Tenemos algunas sugerencias para que encuentres tu canal de televisión favorito:

a2 cnn albania live

Anuncios

A2 CNN

A2 do të mbështetet nga njësi informative të vendosura në qytete të tjera në Shqipëri dhe në rajon. Stacioni i ri televiziv, A2, ka si qëllim rritjen e standardeve të prodhimit dhe shpërndarjes së lajmeve, për të ndryshuar realitetin mediatik në Shqipëri, duke ofruar një burim informacioni të shpejtë, të thelluar, të saktë dhe të besueshëm. A2, do të përdorë teknologjinë më moderne në fushën e medias dhe do të bazohet në ekspertizën botërore të CNN për trajnimin dhe zhvillimin e stafit profesional. Si një degë ekskluzive e CNN, A2 do të plotësojë programin e vet origjinal me përfshirjen e programeve të zgjedhura të CNN dhe lajmeve të përkthyera në gjuhën shqip.


Top